Hamdata on keskitynyt välittäämään yrityksillä leasing käytössä olevia pieniä ja kestäviä kannettavia tietokoneita. Vaikka koneet ovat muutaman vuoden käytettyjä niiden elonkaari lienee lähes poikkeuksetta pidempi kuin uudella marketista ostetulla kuluttajakoneella. Varsinkin kun saat koneet aivan uusilla ja tehokkailla SSD -levyillä.

Olemme erityisesti erikoistuneet Lenovon X-sarjan koneisiin. Hyllyssä on ollut X200, X201 ja X220 -koneita. Nyt uutena artikkelina vuonna 2019 on Lenovon X230 ja X240 mallit. Keskittymällä vain tiettyihin konetyyppeihin pystymme takaamaan nopean huollon ja varaosapalvelut. Jos tarvitset varaosia X200 tai X201:iin ota rohkeasti yhteyttä. Valtaosa osista löytyy hyllytavarana. Toisaalta jos sinulla on syystä tai toisesta rikkoontunut X201 älä heitä sitä ser-lavalle vaan kysy josko hyvittäisin siitä jotain.

Ai paljonko ne X240:set maksaa? Erityisesti kun isompien SSD-levyjen hinnat tuleva alas kuin lehmän häntä niin kysy rohkeasti päiväkohtainen tarjous. Et todennäköisesti tule pettymään.

Tarpeen mukaan välitämme toki muunkin merkkisiä läppäreitä vaikka se ei olekaan leipäpuu!