Pöytäkoneissa Hamdata on keskitynyt välittäämään yrityksillä leasing käytössä olevia pieniä ja kestäviä pöytäkoneita. Toki sana pöytäkone on näissä hieman harhaanjohtava, koska koneet ovat pieniä. Vaikka koneet ovat muutaman vuoden käytettyjä niiden elonkaari lienee lähes poikkeuksetta pidempi kuin uudella marketista ostetulla kuluttajakoneella. Varsinkin kun saat koneet aivan uusilla ja tehokkailla SSD -levyillä.

Olemme erityisesti erikoistuneet DELL USFF- koneisiin. Hyllyssä on ollut  melkein kaikki mallityypit. Pelikoneeksi näistä ei ole koska näytönohjain on koneissa ei ole huippuluokkaa ja lisäpaikkoja ei ole. Muuhun hyvinkin vaativaan käyttöön koneiden puhti riittää. Kaikissa malleissa myös joidenkin ammattilaisten/harrastelijoiden hamuama aito com-portti. Kaikki toimitetut koneet ovat windows 10 pro -käyttöjärjestelmällä.

Ai paljonko ne  maksaa? Erityisesti kun isompien SSD-levyjen hinnat tuleva alas kuin lehmän häntä niin kysy rohkeasti päiväkohtainen tarjous. Et todennäköisesti tule pettymään.

Tarpeen mukaan välitämme toki muunkin merkkisiä pieniä pöytäkoneita vaikka se ei olekaan leipäpuu!