Hamdata (aputoiminimi Hämeen Data) on palvellut asiakkaitaan Sastamalasta käsin elokuusta 2015 alkaen. Omistajalla on kymmenien vuosien kokemus IT -alasta toisten palveluksessa. Nyt oli aika katsoa on ruoho vihreämpää aidan toisella puolen.

Yritys myy pääasiassa käytettyjä yritystietokoneita ja lisälaitteita yksityiskäyttöön. Kaikki laitteet tarkastettu ja huollettu tietoturvaa unohtamatta. Meille voi myös tarjota käytöstä poistettuja yrityskoneita myytäväksi. Laitteet on tarkoitettu kestämään, joten myönnämme kaikille tuotteille vähintään 6kk vaihtotakuun. Laitteissa olevien mahdollisten uusien komponenttien osalta on luonnollisesti voimassa valmistajien antamat täydet takuut. Mahdollisissa ongelmatilanteissa ennen laitteiden palauttamista ota kuitenkin meihin yhteyttä ennen paketin takaisin lähettämistä!

Toisen romu on toisen aarre! Hamdata kannattaa ekologista kierrätystä myös muissakin kuin atk-tuotteissa. Jatkuvasti hyllyssä EUROlla erilaisia pieniä artikkeleita. Voit katsoa juuri nyt myynnissä olevat EUROn tuotteet huuto.net sivuiltamme.

Hamdatan yhteystiedot:
-e-mail: myynti at hamdata.fi
- Postiosoite:  Hamdata, Jokipohjantie 307, 38140 Sastamala